-
 

 
 
 
-
 
 

 
Căutare detaliată
Descarcă afiș pentru vânzare
Descarcă afiș pentru vânzare
Set language to English Schimba în limba Română

Vand Volkswagen Passat 2.0 TDI 140CP an 2006

Preţ 8 000 EUR Modelul Volkswagen Passat VI Locație Cluj-Napoca, Cluj Tipul caroseriei berlină, 4 uși, 5 locuri Anul fabricației 2006 Motor 2.0, motorină, 140 CP Consum 7.2 L/100km (5.5/8.5) Clasa de poluare Euro 4 (CO2 152g/Km) Cutie de viteze manuală Tipul tractiunii față Culoare albastru Km parcurși 285 000 km Înmatriculată în țară da Data anunțului 24 Apr 2014 Vizualizări 487 Telefon :)
Semnalează anunţ Editează/actualizează Postează pe Facebook

Conţinutul anunţului

Masina functioneaza perfect, ultima diagnoza (apr.2014) a fost fara probleme. A fost achizitionata la 270000Km din Olanda si a rulat in tara aprox 1 an. In Olanda s-a schimbat de doua ori kitul de distributie. Carte service pana la 270000 Km in Olanda si apoi in tara inca 2 revizii. Nu s-au schimbat injectoarele si nici nu au fost probleme cu ele. Dotari: tempomat, clima automata bizonala, scaune fata incalzite electric, parbriz incalzit, oglinzi laterale incalzite, oglinda retrovizoare heliomata, senzori de ploaie si lumina, faruri bi-xenon, interior piele+alcantara, comenzi pe volan, echipament hends-free bluetooth, senzori parcare fata+spate, navigatie mare, doua seturi de roti (aliaj+tabla), doua seturi de anvelope (vara+iarna), multiple airbag-uri inclusiv cortine laterale, cleme pentru scaun de copil ISOFIX, roata de rezerva, doua chei.
Baiuri: parbriz cu o mica crapatura si alte doua puncte de impact rezolvate cu adezivi speciali; mica indoitura aripa dr fata (1cm); zgarietura portiera dr fara afectarea stratului de vopsea (10cm); zgarietura bara spate de la o parcare nereusita dupa ignorarea senzorilor de parcare (15cm); navigatia nu functioneaza in Romania (nu exista harti pentru tara noastra).

Masina este o adevarata placere la condus, suspensile sunt destul de moi pentru a se acomoda drumurilor mai denivelate insa fara a reduce din manevrabilitate si stabilitate pe sosea. Va invit la un test-drive !


Dotări

ABS aer condiționat airbag alarmă cârlig remorcă computer de bord controlul tracțiunii
culoare metalizată ESP faruri xenon filtru particule diesel geamuri electrice GPL (instalație gaz) interior piele
încălzire auxiliară închidere centralizată jante aliaj motor turbo oglinzi electrice oglinzi încălzite pilot automat
scaune încălzite senzori parcare servo direcție sistem navigare trapă