-
 

 
 
 
-
 
 

 
Advanced search
Download window ad
Download window ad
Set language to English Schimba în limba Română

Vand Volkswagen Passat 2.0 TDI 140CP an 2006

Price 8 000 EUR Model Volkswagen Passat VI Location Cluj-Napoca, Cluj Body type sedan, 4 doors, 5 seats Manufacture year 2006 Engine 2.0, diesel, 140 CP Fuel consumption 7.2 L/100km (5.5/8.5) Pollution class Euro 4 (CO2 152g/Km) Gearbox type manual Traction type front Color blue Mileage (km) 285 000 km Registered in country yes Ad date 24 Apr 2014 Views 499 Phone :)
Report ad Edit/renew Share on Facebook

Ad content

Masina functioneaza perfect, ultima diagnoza (apr.2014) a fost fara probleme. A fost achizitionata la 270000Km din Olanda si a rulat in tara aprox 1 an. In Olanda s-a schimbat de doua ori kitul de distributie. Carte service pana la 270000 Km in Olanda si apoi in tara inca 2 revizii. Nu s-au schimbat injectoarele si nici nu au fost probleme cu ele. Dotari: tempomat, clima automata bizonala, scaune fata incalzite electric, parbriz incalzit, oglinzi laterale incalzite, oglinda retrovizoare heliomata, senzori de ploaie si lumina, faruri bi-xenon, interior piele+alcantara, comenzi pe volan, echipament hends-free bluetooth, senzori parcare fata+spate, navigatie mare, doua seturi de roti (aliaj+tabla), doua seturi de anvelope (vara+iarna), multiple airbag-uri inclusiv cortine laterale, cleme pentru scaun de copil ISOFIX, roata de rezerva, doua chei.
Baiuri: parbriz cu o mica crapatura si alte doua puncte de impact rezolvate cu adezivi speciali; mica indoitura aripa dr fata (1cm); zgarietura portiera dr fara afectarea stratului de vopsea (10cm); zgarietura bara spate de la o parcare nereusita dupa ignorarea senzorilor de parcare (15cm); navigatia nu functioneaza in Romania (nu exista harti pentru tara noastra).

Masina este o adevarata placere la condus, suspensile sunt destul de moi pentru a se acomoda drumurilor mai denivelate insa fara a reduce din manevrabilitate si stabilitate pe sosea. Va invit la un test-drive !


Options

ABS airbags air conditioning alarm alloy wheels auxiliary heating central locking
cruise control dash computer diesel particle filter electric mirrors electric windows ESP heated mirrors
heated seats leather interior LPG installation metalic color navigation system parking sensors power steering
sunroof traction control trailer coupling turbo engine xenon headlights