-
 

 
 
 
-
 
 

 
Căutare detaliată
Descarcă afiș pentru vânzare
Descarcă afiș pentru vânzare
Set language to English Schimba în limba Română

E46 Facelift avariat cu GPL

Preţ 2 000 EUR neg. Modelul BMW Mini Locație Bârsa, Arad Tipul caroseriei berlină, 4 uși, 5 locuri Anul fabricației 2003 Motor 2.0, benzină, 150 CP Consum 7.0 L/100km (5.0/8.0) Clasa de poluare Euro 4 (CO2 150g/Km) Cutie de viteze manuală Tipul tractiunii spate Culoare negru Km parcurși 154 000 km Înmatriculată în țară nu Data anunțului 6 Nov 2015 Vizualizări 1457 Telefon :)

vehiculul este avariat

Semnalează anunţ Editează/actualizează Postează pe Facebook

Conţinutul anunţului

Vand BMW E46 Facelift avariat adusa din Germania, nu este inmatriculata si nu are numere rosii scoase. Are urmatoarele piese avariate: capota fata, far dreapta, aripa dreapta fata, oglinda dreapta, parbrizul este fisurat, bara fata, si portierele de pe pertea dreapta sunt atinse putin (se pot repara). Lonjeroanele nu sunt atinse si nici radiatoarele.Are un cot de plastic de la apa rupt.Info la nr de tel afisat in anunt sau la tel +4915 730 - arata telefon - pentru a vorbi direct cu proprietarul.Pretul este foarte usor negociabil si nu ma intereseaza schimb nici nu se dezmembreaza.
Ca dotari are urmatoarele: senzori de ploaie, senzori de lumina, senzori de parcare, pilot automat, telefon, cotiera fata spate, roti de iarna cu cauciucuri foarte bune( uzura 30%) dimensiune 205\50\17, are 3 chei( doua cu telecomanda, una simpla si una de plastic), GPL-ul este omologat si trecut in actele de Germania si este montat pe masina in 2008. Masina porneste si se deplaseaza pe roti.


Dotări

ABS aer condiționat airbag alarmă cârlig remorcă computer de bord controlul tracțiunii
culoare metalizată ESP faruri xenon filtru particule diesel geamuri electrice GPL (instalație gaz) interior piele
încălzire auxiliară închidere centralizată jante aliaj motor turbo oglinzi electrice oglinzi încălzite pilot automat
scaune încălzite senzori parcare servo direcție sistem navigare trapă