-
 

 
 
 
-
 
 

 
Advanced search
Download window ad
Download window ad

Partners

Classifieds ads in USA

Anunturi Gratuite

Set language to English Schimba în limba Română

E46 Facelift avariat cu GPL

Price 2 000 EUR neg. Model BMW Mini Location Bârsa, Arad Body type sedan, 4 doors, 5 seats Manufacture year 2003 Engine 2.0, gas, 150 CP Fuel consumption 7.0 L/100km (5.0/8.0) Pollution class Euro 4 (CO2 150g/Km) Gearbox type manual Traction type rear Color black Mileage (km) 154 000 km Registered in country no Ad date 6 Nov 2015 Views 709 Phone :)

wehicle is damaged

Report ad Edit/renew Share on Facebook

Ad content

Vand BMW E46 Facelift avariat adusa din Germania, nu este inmatriculata si nu are numere rosii scoase. Are urmatoarele piese avariate: capota fata, far dreapta, aripa dreapta fata, oglinda dreapta, parbrizul este fisurat, bara fata, si portierele de pe pertea dreapta sunt atinse putin (se pot repara). Lonjeroanele nu sunt atinse si nici radiatoarele.Are un cot de plastic de la apa rupt.Info la nr de tel afisat in anunt sau la tel +4915 730 - arata telefon - pentru a vorbi direct cu proprietarul.Pretul este foarte usor negociabil si nu ma intereseaza schimb nici nu se dezmembreaza.
Ca dotari are urmatoarele: senzori de ploaie, senzori de lumina, senzori de parcare, pilot automat, telefon, cotiera fata spate, roti de iarna cu cauciucuri foarte bune( uzura 30%) dimensiune 205\50\17, are 3 chei( doua cu telecomanda, una simpla si una de plastic), GPL-ul este omologat si trecut in actele de Germania si este montat pe masina in 2008. Masina porneste si se deplaseaza pe roti.


Options

ABS airbags air conditioning alarm alloy wheels auxiliary heating central locking
cruise control dash computer diesel particle filter electric mirrors electric windows ESP heated mirrors
heated seats leather interior LPG installation metalic color navigation system parking sensors power steering
sunroof traction control trailer coupling turbo engine xenon headlights